10 March 2013

Ayam Masak Halia.


Sebab semua bahan ada dekat rumah, hari ini saya cuba masak ayam halia. Ehem, first time. Siap google resepi tau kahkah tak boleh belah. Lepastu, main campak ja semua bahan dalam kuali. Nak bagi resepi pun taktau sebab semua bahan letak suka hati ja tadi. Hihi :D





25 comments:

Nurul Aini said...

Ni akak tak suka ni..hehehe..makanan lagi..nak sikit..sedapnya..Alia..alia..meh duduk umah akak meh..hehe. Kita boleh masak sama-sama nak. >___<

♥ Nana BamBam ♥ said...

Congrats, wah lepas nie dah boleh jadi surirumah kepada bakal zauj..ehemmm.. :D

Cik Iylia said...

wuuuuu jelllyyyyyyy. tercabar keperempuanan aa cenii..

NinaAz said...

dah pandai masak laukkkkk... hehehehhe... makanan yang dimasak tu memang meneliurkan. cara angle ambik pic tu good2. hehe

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh tahniah ye dah pndai masak lauk... nanti masak untuk ena ye?? XD

Faridzuan said...

Wah, sedapnya! Inilah calon isteri yang best, pandai masak makanan yang sedap-sedap. nanti senang hati bakal suami. Eh. :D

My Little Diary said...

tahniah...dah pandai masak hehehe
ayam masak halia, tgk jer dah tau mesti sedap....

Izza Sakura said...

Amboi sdapny.pndainy mask.

Izza Sakura said...

Sdapnye.

Lya Colours said...

nampak sedap !

ANISRAHIM said...

yesss dah boleh kawin! kix3

Mimi Azirah said...

sedapnye ayam masak halia..nk sket

are_lin@yu said...

tgk pn dah selera ni.hihi

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Nmpk sedappppp ;D
Jom balas komen sini blik ><
http://koxtau.blogspot.com/2013/03/alhamdulillah-thanks-to-allah.html

Btw, nice bloglah akk! ;D

Sheila Salim said...

Assalamualaikum alia. ni lauk fav sheila ni! mak selalu masak, masak sendiri takleh, suami tak mkn pula. heheheh. bagus2 pandai masak senang nak kawin nanti hehehe

syahirah said...

sedap nye.
follow #644

miz ruha said...

time tak boleh makan makanan keras ni lah, kak buka blog Alia... haila~~~
nampak sedap dan menyelerakan....

tahniah sebab dah pandai masak lauk... ^_^

Alia Az said...

sedap2 !!! heehehe .. =D btw thanks komen dalam entry alia .. =) done follow you back #645 .. thanks jugak follow saya .. =)

tenku butang said...

waa.. bagusss ank dara ni.. heee..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

nik ros said...

rajinnya masak. mmg nampak btol2 sedap ni

CikZaniff said...

rajinnya die..nmpk sdap tu

hana hadi said...

cantik bngga atas kepala dia..

sedapnya.. santapan pagi ni, tengok gambar pun kenyang

BUNDA a.k.a KN said...

comey...anak sapa niii?;)

Airen Surayya said...

pndainye....campak2 pun nmpk sedap...nyum2..

do follow n visit my blog k..:D

http://assnzone92.blogspot.com

Maria Menado~ said...

ishk. bertuah betul. ishk. cabar akak ni. hehehe... meh keje dengan akak.. masak. =P