19 August 2013

Bulan Lapan.



Akan ada satu masa, biasanya 'at the time of the month' when I suddenly feel so emotional. Masa tu la nak nangis dekat Muhammad Adzeem, cakap pun jerit-jerit wahaha padahal takda benda pun sebenarnya. It's that time of the month where I would feel so bloated and ugly T_T Di mana baju dibiar tak berlipat dalam raga, semua yang Muhammad Adzeem cakap, I would irrationally take it personally, malas nak buka mana-mana laman sosial dan paling menyedihkan, Candy Crush dibiar tersangkut pada level 147.


Tapi, saya bertuah, sangat bertuah (Alhamdulillah) sebab ada Muhammad Adzeem yang sangatlah penyabar, handsome, tell me I'm beautiful (which is a lie) while I was having bad tudung day dan jerawat bersepah di muka, and the best part is, he never complains and very very very handsome. Tak macam saya yang suka membebel dan banyak soal. Muhammad Adzeem pun selalu cakap saya degil T_T


Jadi, 8 Ogos lepas merupakan ulang bulan perhubungan kami yang ke 20. *baling cofetti*
Alhamdulillah alhamdulillah.



 photo anigif_zps80b080d7.gif

It is an understatement to say that he's awesome, sebab beliau lebih dari itu. 






9 Ogos 2013 

Okay, 9 Ogos pula was Muhammad Adzeem's 20th birthday. Alololo dah tua pasal tak ada angka 1 di depan. Tehehe.  But it's okay darling, you will always look like a 17 year old boy. Birthday boy kan ? Bagi muka sikit :p





Muka jangan nak remaja sangat boleh tak ?


Happy birthday, sayang.
Live your new age to the fullest and may you shine bright in your study. 
Semoga sentiasa dilindungi Allah. InsyaAllah, amin.





19 Ogos 2013

Every 8th and 19th of the months are our special day. Mungkin awak rasa, "ek eleh budak-budak ja selalu nak ada tarikh-tarikh istimewa macam ni. Bila dah dewasa, enjoy the silent relationship sudah". NO. Bila dah lama bersama, tak sepatutnya the celebration of love awak campak ke laut. Benda-benda cheesy macam ni lah akan membantu to keep the love fresh. Percayalah ;)


Tengah malam, Muhammad Adzeem call dan cakap "Happy 30th monthsary, baby." Diikuti dengan ucapan panjang berjela dan membuat si macho ini gagal menahan air mata.


Tunggu 24 Ogos pula ;)


9 comments:

NoRfArAhiN said...

alolo..sweetnya...hee. moga bahagia selalu! :)

adzeem mahadzir said...

siapa yang berani tiup lilin cupcake Man Utd tuh X( hikhik :D thank you so much sweetheart sayang yang mucuk2 nih :D

Shaqir Ir Manz said...

oh korang same age kan.... semoga berbahagia ^_^V

Sheila Salim said...

Assalamualaikum dik. aduhaaii romantis kamu berdua. akak harap cepat2 nikah ye. akak pun suka celebrate hal2 remeh camni. heee.. selamat hari raya. maaf zahir dan batin :)

gdsbnga said...

till forever alia :)

aina izati said...

Pewitttttt. Manehh nyaaaa kak Alia & abam Ajim. Hikss ;')

♥ Nana BamBam ♥ said...

Assalamualaikum adikku sayang yg dikasihi oleh Allah swt,

semoga hubungan kalian ini akan mejadi hubungan yang halal. Inshaallah, Allahumma Ameen .

kalau jadi, jemput.
kalau tak, merajuk 40 tahun ! :D

AtiqahJasrizal said...

alolo2 tomeinya depa. cpt2 la ckit nikah ye. hehehe, tqah dgn aiman nak VVIP seat :p

nik ros said...

moga berbahagia yea dear. si macho pun ada perasaan k. ..hehe

kwen nnt jgn lupa jemput..