14 November 2011

Jamuan Pra-U :)Memang dah rancang dari minggu lepas lagi harini taknak pergi sekolah sebab nak jaga Widad dekat rumah. Konon. Tapi kena pergi jugak sebab ada jamuan Pra-U. Saya bendahari kelas, jadi kena serahkan duit jamuan. Macam tak perlu bagitau err biarlah. Eh haritu bukan ka dah buat jamuan untuk Pra-U, kenapa buat lagi ? 

Ehem. Okey. Yang haritu punya lebih tertutup dan eksklusif dan mahal dan guna duit persatuan dan tak jemput ramai cikgu masa tu. Kali ni semua kelas tingkatan 6 bayar Rm100 lepastu tadaaaaa buatlah jamuan dan jemput semua cikgu-cikgu, pakcik tukang kebun, makcik yang baik hati yang sapu sampah tu, kucing dan semua semua lah ! :Dsiapa dapat cari saya dalam barisan memang hebat :D

pegang tangan ramai-ramai lepastu jalan dekat koridor lepastu terserempak dengan cikgu lepastu malu semua orang. Cikgu Rofizah nampak, " haii ni pelajar Pra-U ka, Pra Sekolah ? "kegemaran :B

  

Coklat upper 6 yang buat. Tapi saya taktau siapa. Sedap :DHujan Panas.Kak Lia, lain kali jangan ambik ayam besaq nanti tak habis. 
Ingat pesan baby, orang tamak selalu rugi :PMacam tak perlu.tak kenai.depa ada cekelat sorang satuuu Fauziah yang jahat telah berjaya menghasut saya untuk makan laksa lepas makan sepinggan penuh nasi. Salah Fauziah !Kak Fatin. All time favourite senior :>mungkin tengah memerhati kot kot ada biawak terjatuh dalam kek ka apa. hai adik :)geng baju kuning :Pteachers :)Again. Rasa macam tak perlu.Puan Salmiah. Cikgu Sejarah :)Mungkin dia nak terbang ikut Superman. 
Sudahlah Alia. Pi masuk kelas nuh -__- Fauziah dan sayalahsiapalagi.


tinggal lagi 3 hari ja sekolah lepastu cuti 7 minggu :D1 comment:

Syat0za Zai said...

dannn kenapaa saya rasa jatuh hati kepada budak pompuan spek hitam berbaju biru pra-u itu? =__="
*main2 je! ><