20 October 2011

Keseronokan terserlah.


The exam is over. Tolong tolong tolong jangan cakap, eh jangan happy sangat nanti result entah ke mana. Buh penampaq satgi. Mengaku, reading comprehension tadi tak sempat jawab 3 soalan dengan teliti. Tak harap dapat markah tinggi pun. Writing pulak err takmau cakap banyak nanti Kak Lia cakap baby berlagak -_-


Ahad nanti ada aktiviti sukan. Siapa yang join bola baling, meh sepp tangan dengan saya :D


Isnin dengan Selasa pulak ada aktiviti perkhemahan dekat sekolah. Serius tak sabaq aih. Saya under Kadet Polis Wanita. Dah sudah, jangan nak bising bising sangat. Cikgu yang tetapkan kami duduk dekat unit uniform mana. Best lah kan, tadi masa mesyuarat dah jumpa dengan adik-adik junior. Depa semua sporting plus comey comey. Apa cara sekalipun, kita kena bagi menang jugak :D






gelak besaq.






2 comments:

~Nana 귀여운~ said...

mentang2 exam abis..sonok bukan men gi ngan camera mahal tuh yer..haha

hanabunga said...

gudluck lawan bola baling dan bola tampaq!! heee :)