11 September 2011

Hey Soul Sister :D











tengah dengar lagu Hey Soul Sister by Train. Terus letak sebagai tajuk entri -..-
*tolonglah faham kondisi otak saya yang tak mahu bekerjasama memberi idea terbaik bagi mencipta tajuk bagi entri ini.





eloklah mulakan entry dengan gambar muka penuh kesungguhan memasukkan mi ke dalam mangkuk polisterin.

Bahagia sebab jumpa ramai kawan kawan kelas dekat rumah terbuka Cikgu Rosmani, guru kelas 6R1. ya kelas sayalah tu. Kalau nak datang hantar bekal waktu rehat amat dialau alukan. kalau nak letak karipap setiap pagi pun boleh dekat atas meja saya sebab saya suka makan karipap. *tibatiba




eh mana ada tamak pun ambik 3 bijik bebola ikan -..-




semua orang pakat duk bergambar dekat belakang. Depa takmau ambik gambaq kami tiga orang. Depa kata depa tak reti guna kamera pulas pulas. Terus set kepada self timer, letak atas tembok sebelah rumah cikgu. Malang sekali.



tak faham kenapa nak pegang perut bila bergambar. masih lapar agaknya :/
senior senior ramai yang datang. penuh rumah cikgu. segan. jangan tanya sejak bila saya pandai rasa segan.




berbaris bagi memudahkan proses pemilihan calon menantu. Kan cikgu ? :D



tolong maafkan dia. zaman kanak kanak dia, dia tak pernah main permainan tu.




nak bagitau, tadi kami beli keychain dengan button badge angrybird sama sama :)




bolehlah hantar dekat ruangan salam perantauan tahun depan.



 

esok ada individual presentation speaking test. kbai.



2 comments:

~Nana 귀여운~ said...

best dapat begambar kat taman..ngeee

✿ Cik Narumi ✿ said...

alia kami jeles tang part bergambar dengan geng kami !~ ehem2 .. nak jugakkk . huwaaa >_<