14 September 2011

Berdua Bersatu :)





lepas waktu rehat tak belajar, kemas Anjung Keladi lepastu masuk kelas. rindu gila dekat kelaih :')
sebab dah lama kami tak duduk dalam kelas, belajar dekat Anjung Keladi. #untunglah
Memanglah Anjung best tapi cikgu tak bagi bukak aircond. Err kadang kadang kami jahat sikit. kami bukak sampai 2-3 buah :D




berkata saya kepada Fauziah : penumbuk nok ?





berada dalam keadaan tertekan di sekolah pada hari ini bila diri asyik kena push dengan ketua pengawas. 

Rahman :
  1. Lala, aku nak gambaq pengawas upper six dengan form 5. SEKARANG.
  2. Lala , aku nak senarai nama semua pengawas upper six dengan form 5. LANI JUGAK.
  3. Lala, hang pi jumpak Cikgu Hasmah, mintak gambaq dekat dia. SEKARANG.
  4. Lala, jadual baru dah letak dalam fail ? fail laporan kehilangan dah buat ? fail laporan dah lengkap ?
  5. Lala, pi bilik pengawas, tengok barang barang dekat stor, ambik semua, bawak pi dekat bengkel. Cikgu Marhaini tunggu hang dekat sana. SEKARANG.
  6. Lala, aku lapaaqq.


=..=



lepas balik dari sekolah, kami keluar untuk celebrate birthday Nida :)


tadi masa tunggu hujan reda, saya tertidur dekat rumah Fauziah sambil tonton drama Sassy Girl. dak. tak malu punn -_-"




Hasnida dan saya :)




Lepastu semua bergerak ke KFC. Baguslah. Memang tengah lapaq gila pun masa tu. 




om nom nom nom




Nida, Izzaty dengan Fatin. lepastu Fatin pergi datingg dengan Abang Fatin. wahaha :D




blackforest :>




kebahagian 1 




kebahagiaan 2 




kebahagiaan 3  




kebahagiaan adik beradik Somalia diganggu oleh pihak ketiga. Cendoi.




:)




hensem.




macho.




kacak.









dari mok mok kepada som som :

Happy 18th Birthday Nur Hasnida binti Majdi. serius best kawan dengan hampa sebab hampa selalu nyanyi dengan kami dalam kelas, dalam bilik pengawas, dekat anjung keladi :')



*tajuk entri : Berdua Bersatu, lagu yang saya dengan Nida nyanyi dekat Anjung Keladi masa Cikgu Nora terang pasal koperasi :)

4 comments:

hanabunga said...

waah bestnya lepas skolah dapat lepak2 mcm tuu :)

Syafiqah Jasmin said...

wow. kamo comel la. kawan jihah eh..:D

Azyan said...

haha tempat lepak wajib budak2 kulim.giant.sma ahh

✿ Cik Narumi ✿ said...

wow bestnya dapat lepak sama2 n giant mmg tempat best untuk lepak . HAHA .. BTW alia kesian ayat ampa rahman dok suh wat mcm tuh .. haha .. kalu kami dah gduh dh ngn rahman suh mcm2 ngat :D