14 August 2011

Esok ada ujian wehh




Seperti yang dirancang, hari ini kami pergi bukak puasa dengan cikgu-cikgu praktikal memandangkan mereka akan menamatkan paktikal tidak lama lagi. *sad face*



Malas nak tulis panjang panjang. Mari letihkan jari anda dengan men-scroll down untuk melihat gambar-gambar sekitar majlis berbuka puasa tadi ceh ayat tak boleh belah.




Athirah Amirul, Izzatie Muiz dan Wani Rejab. semua dah berpunya. harap maklum.




Zafirah, Amirah, Izzati :)




Nida, Fauziah, sayalahsiapalagi, Kak Lia :)




tunggu makanan sampai :3




eh cikgu cikgu pun dah sampai :3




eh makanan pun dah sampai :3




cikgu cikgu : take 1 :D




cikgu-cikgu : take 2 :D



 

cikgu- cikgu : take 3 :D
cikgu Liaaaaaaa :')




oh dia ni pun bercita cita nak jadi cikgu jugak. 
*Zafirah suruh ambik gambar macam ni :P



jangan tanya kenapa air saya ada dua HAHA :P
Honey Dew blended tu serius sedap :D



 

rasa macam nak kena pergi dengan family pulak *big grin*




Alia dan Cikgu Lia :)
ohh Cikgu Lia ni mengajar Pengajian Am 1.
bangga lebih tinggi dari cikgu :P



 

yang itu, Izzaty. Dia nangis dekat sekolah pagi tadi sebab dompet dia hilang. 
lepastu senyum lebar sebab terjumpa semula -.-




Yang itu Fauziah. Yess kami tinggi lagi dari Fauziah :P





yang ini Hasnida. panggil Nida. haihh rasa macam raksasa bergambar sebelah orang kurus dan kecik nih -.-




Ini punn. Sorry Wani :P HAHAHA



Kemudian, kami naik ke tingkat atas. Solat maghrib dulu sebelum balik..






























 

dan tiba-tiba






























kami ter-pergi main bowling. HAHAHA tak boleh belah guna perkataan ter-





seronok kan pergi main masa tak ada orang :)




Oh okay. Masa ni depa tengah bincang pasal duit yang hilang (?) lihatlah tekanan yang dihadapai oleh perempuan bertudung putih itu -.- mulutnya tak henti henti menyebut weh esok periksa. Weh esok ada Pengajian Am. Weh esok ada Sejarah Tamadun Dunia dengan Tamadun Islam.




jangan tanya berapa jumlah pin yang saya jatuhkan. Jangan tanya berapa kali bola masuk longkang. haha kbai.



*weh. esok periksa T_T




3 comments:

Amirul Amir said...

OOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHH sedih twus........................................................... Pabila kita di sini disisihkan.. x ajak pown.. mmang sedih2 gila2.. x asa nak ajak saya pown.. Pergh Hurm sedih Teramat sngat... sngat99.. Abg ku pown sama.. abg shorab Ngn abg din ajak sedih gila.. Peergh.. mmang bertmabah sedih hati nih.. HUrm..
xpa kita ingat.. smpai mati...

~Nana 귀여운~ said...

menang tak main bowling???


p/s; semoga dapat jawab periksa yer..hoikhik

Pencari Qurratuaini said...

mana keputusan jatuhan pin semua org..haha..