16 May 2011

enam.belas.mei



entah kenapa sambutan hari guru tahun ni tak meriah macam tahun² yang lepas. sekolah baru. suasana baru agaknya -.-


pergi sekolah dengan tidak rela hati hari ini. kalau tak kena tolong Abang Muhaimin uruskan bahagian jamuan untuk guru, memang duduk rumah ja hari ni. diamlah abang Amir. kami tau hampa tengah baca ni. jangan duk perli rapat sangat dekat sekolah -.-


banyak jugak gambar yang sempat saya ambik. err tapi angle memang macam asdfghjk sebab saya kan budak baru. tak kan suka² hati nak berdiri macam otai ambik gambar kann. persembahan pelajar yang paling saya suka pun masa seloka Abang Amir dengan Abang Din buat. geli lah woi panggil abang segala =.= 


oh ya. ter-jumpa Kak Tasha dekat sekolah tadi. sempat ciom2 pipi bagai :"> lepastu tak sempat nak buat apa terus kena panggil dengan senior pergi Anjung Keladi T_T





untuk semua cikgu yang pernah ajar saya, dan semua guru di Malaysia. (berlatarbelakangkan Lagu Kami Guru Malaysia)



Tadika Pasti : 1998 - 1999
SK Sungai Ular : 2000
SK Taman Kenari : 2000 - 2005
SMK Taman Kenari : 2006 - 2010
SMK Keladi : 2011 - present 2012



terima kasih sebab duk ajar matematik walaupun saya selalu dapat markah rendah. terima kasih sebab asah bakat saya sampai menang macam2 pertandingan. terima kasih sebab buat saya berjaya dapat 3 ketoi A dalam SPM (at least ada jugak A na). terima kasih sebab bagi semangat bila saya tengah down *tsk. terima kasih sebab buat macam2 lah.



tugas seorang guru bukan sekadar mengajar.

1 comment:

angkasa said...

waah syok2 back to school!i love that!:)