19 May 2013

27 bulan usia perkenalan.



 photo anigif-2_zps143cede4.gif



19.05.2013

Terima kasih wahai Encik Adzeem sebab belanjakan BB1M untuk membeli Dabel Date, Sayap-sayap Patah, Seksi Ovari, Sarkastik Cinta dan Kitab Sang Cupid seterusnya menghadiahkan kesemua buku-buku tersebut kepada saya bersempena ulang bulan perkenalan kita yang ke 27.

Beliau turut berharap agar buku-buku tersebut dapat mengelakkan saya dari dilanda kebosanan tatkala menunggu beliau menyiapkan statik atau slide presentation sebelum tidur. Ya, walaupun Candy Crush masih relevan untuk menghilangkan rasa bosan, tapi apalah guna jika tiada lagi nyawa.





Nah. Kot-kot la rindu.






11 comments:

Nana Liena said...

huhu..sanggup tu beli.kalau sayang..apa2pun sanggup..ehehe..nanti buat la review novel2 tu

Rin Saharina said...

nk pnjam seksi ovari, bole? hihi =D

Laila Mahfol said...

Waa, byknya buku lejen press. Seronoknya. Kitab Terfaktab Sarkastik Cinta tu best sangat.

Hadiah yg best.

adzeem mahadzir said...

jangan la men kikis2 wajah haa :( ermmm mucukkk, i love you :">

gdsbnga said...

happy anny alia !
Jaka kite pun dekat uthm !
dah nak habis dah. next month practical . hihi

amirah said...

Seronoknya dapat buku!

♥ CIKZEK ♥ said...

so shuweeettt :)))

Liyana Lunia. said...

alaaaaa nak pinjamm nakkk :(

ANISRAHIM said...

terfaktab :)

Oh...alia mmg minat photography ke? lawa gambar

nik ros said...

bestnyer. semua buku nampak menarik. buku seksi ovari tu sis ada.

Topik said...

aku suka kan Kahlil Gibran punya...