19 February 2013

Pada setiap 19 haribulan itu,




 





Walaupun saya memilih taknak tengok cerita melayu bila awak pelawa tapi nak tengok cerita omputih kononnya akan kelihatan lebih sofistikated dan anggun ..




Walaupun saya selalu berlagak cakap dalam Bahasa Inggeris walaupun tak fluent mana, hantar SMS mahupun chat dalam Bahasa Inggeris tapi grammar tunggang langgang dan ejaan selalu tak betul padahal keputusan MUET kita lebih kurang sama saja ...




Walaupun saya pandu skuter kuning diraja dengan kelajuan setanding peserta Perlumbaan Motosikal Grand Prix ...




Walaupun tahap kesabaran saya nipis kerana kerap kali kata carutan meniti di bibir tatkala ada pemandu yang membelok ke selekoh tanpa memberikan isyarat ...




Walaupun saya cepat gabra tambah-tambah bila jumpa mama sampai lengan baju tersangkut dekat pagar rumah ...




Walaupun saya selalu cuai; selalu tinggal kunci motor dekat motor, bawa kereta sampai ternaik atas divider, bawa kamera tapi tak check bateri dengan memory card yang tiada di dalam kamera pun sebenarnya, dan hilangkan lens cap 18-50mm dan skru tripod ...










Thank you for still loving me. And thanks for letting me be myself afterall. Hehe 

Jarak kita 596km. Apa gunanya angin kalau bukan untuk menyampaikan berita ?

19 Februari 2013, 2 tahun :)







11 comments:

ShadaaaLeyy said...

OMG shoooo sweeeettt! Hope kekal samoai bila bila :D

cikghah said...

Lama Kak Alia tak tulis blog bertulisan :)

Hanis Ramlee said...

Selamat untuk yang ke 2 tahun. Moga berbahagia. Hehehe. Sama laa dengan Hanis :( Pernah hilangkan lens cap. Minggu lepas. Hahaha.

amirah said...

Semoga cepat kahwin.

✿A I N A A✿ said...

Nice pictures dear.. semoga si dia adalah jodoh sis yang sebenar.. amin.. hehehe

fatiniathirah said...

Such a cute couple =)

QasehnyaRania said...

so sweet.
maaf lambt blas jejak.bercuti..

jom join segmen ni, nak?


http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

Lina Khairunisa said...

Semoga berbahagia. (:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum dik, date sama dengan kita. hehehehe. i love my husband too :)

Nadya Bubble said...

Faham tak kita jeles ni ?
Hehe sweet sangat.
Moga kekal bahagia hingga syurga ;)

Rin Saharina said...

oh Alia dear, ini sgt manis okay. hiks. sure si dia tersenyum lebar bc entry ni kan =)

semoga kekal hingga ke Jannah-Nya. Amin =)