18 February 2012

Karnival Pengajian Tinggi, Jom Masuk U





Turun saja dari bas, wa teruja sebab wa nampak bas UMP. Tapi abang wa tak ada. Wa sedih T_T


Kekanak tak sabar nak tengok wayang. Eh tak ! Kekanak tak sabar nak melawat booth karnival untuk cari maklumat terkini pasal universiti.



Kekanak riang.


Wa jumpa Shikin. Kawan baik wa dunia akhirat ni. Syahdu sat :')


Cari wa kalau lu hebat. Tengok belakang kami, semua budak MRSM. Semua tanya pasal aliran sains. K.


Faridah jumpa kawan baru. Alhamdulillah :))

Memang sedih bila kawan-kawan tak ada sebab terpisah masa melawat booth yang ada. Jalan berdua saja dengan Faridah. Jumpa meja. Set self timer mode dekat kamera. *nangis*


Crowded macam sardin.


Ambil keputusan untuk keluar setelah keadaan bertambah hangat dan kesejukan dari pendingin hawa tidak lagi terasa.



Lepas keluar dari dewan tu, kami berhenti kejap. Plan nak ke mana pulak lepas ni. Masuk Popular. Damn. Wa tak bawak baucer.


Maka, wa bayar cash. Wahai baki baucer bernilai RM150, duduk diam-diam. Nanti wa guna lu semua k. Masa ni beratur panjang sampai rasa kaki nak tercabut. Semua nak tebus baucer masa ni jugak lah kann. 




Lunch. Amboi kemain.
Err mak, ampunn.










Teruja sebab baru tau selama ni kami pakai handphone yang sama. Ihiks :>




Pra-U SMK Keladi :)


Ish ish


Tau dah. Kami memang awesome pun.


Pokok bunga kertas :)
Ecehh


Kasut baru basuh. Pertama kali basuh sejak dibeli pada hujung bulan 12 tahun lepas.
Yeay !


 Adzeem, jom :)


Abang yang jaga booth PLKN tadi, cakap muka pelatih PLKN yang pakai spek hitam tu macam wa. Wa tak terlibat dengan PLKN pun bang oi.


Kembung beg ungu wa dengan brochure ni semua. Gembira betul.


Coklat ni sedap. Kalau jumpa, sila beli.


Ini Joe, kawan baru wa.


Ini stress ball. Comel. Wa akan bawa setiap kali bila ada roll call pengawas. Sangat perlu.


Dari hari Sabtu minggu lepas wa bersekolah. Takmau ponteng tahun ni sebab duk lawan dengan Fauziah untuk dapatkan anugerah zero ponteng wahaha. Gigih.


Sabtu, ada sambutan maulidur rasul. Tingkatan 6 tak terlibat dengan perarakan tapi terlibat dengan khidmat masyarakat. Seronok lah masak-masak dekat Masjid Keladi dengan makcik pakcik dekat situ.


Ahad sampai Rabu, sekolah seperti biasa. Kerja sekolah banyak seperti biasa. Khamis hingga Jumaat, pergi kem kepimpinan pengawas dekat PLKN Bukit Besar. Hat ni memang kepenatan masih terasa. Banyak sangat gambar yang ada dalam memory card. Belum transfer pun haa. Nanti saya cerita semua beserta gambar. 


Ahem jika ada kelapangan. Wa tak janji. Update ni pun sebab wa tau abang dekat Gambang nak baca blog adik kesayangan dia. Kalau tak, bila telefon mesti tanya, Baby tak update blog ka ? Comel.


Exam, 4 Mac ini. Boleh gelabah sekarang.


Wa lu ni semua pengaruh Kak Lia dan Faridah. Aishh -.-

2 comments:

cikghah said...

tau dak jihah terketaq2 nak pi. Ibu tak bagi. Rasa nak hentak kaki sampai pecah lantai -.-

hanabunga said...

ni dah update blog bg tau baby dak?heheheehe :3

amboi cantik2 aih depa.putih2! :)