07 January 2012

Di Penang.


Minggu ini tidak berakhir dengan begitu baik buat saya. Semua yang terjadi membuatkan saya rasa seperti ingin menyebut wtf dan shit saja. Kerja sekolah diberi bagaikan tiada hari esok. Ohh STPM lagi sebelas bulan. Pengetua juga telah menetapkan sasaran yang tinggi untuk kami capai. Nais nais.

Hari ini, ayah telah membawa kami sekeluarga ke Penang (masih tanpa abang yang sedang struggle dengan exam papernya). Good luck *mata pandang atas, hembus nafas kuat melalui hidung*

Sungguh saya rasa macam asdfghjkl kerana kit lens tiada bersama akibat mengalami kecederaan. Dulu dah pernah cerita dekat Adzeem yang 18-55mm saya macam ketat sikit bila nak pulas. Lepastu sekarang dah mengada, loose pulak dia. Maka dengan itu, warranty card dicari semula dan dihantar untuk dibaiki. Cepat sembuh tau sayang.

Janganlah duk ajak saya keluar menembak selagi belum siap dibaiki kit lens itu.



 





macam syiok ja lens ni.















fish eye lah sangat.





Kena tengok kebaya tu hari-hari barulah semangat nak kurus datang secara bertubi-tubi.

















Jangan kuathir. Saya okay. Tolong jagakan blog edisi jarang update ini.





5 comments:

Syat0za Zai said...

kenapa tak rendahkan ISO? O.o

Alia Laila said...

@Syat0za Zai
memang sengaja edit letak noise :)

~Nana BamBam~ said...

oh..semoga kit lense kamu cepat dibaiki.. :)

AMALINA YA'AKUB said...

penang awesome yg pling best queens bay.. shopping hahhaa... BTW thanks dear follow me i'm follow u back dear..

Nono Fara said...

looking through ur captures, i know you can go further.. :) sorry if tak berkaitan dgn apa yang awak tulis. sbb mata nie hanya tertarik pada gambar :)