03 December 2011

Kenduri lagi.





Kami ke kenduri kahwin kawan ayah. Atia dah mula menunjukkan tanda-tanda kebosanan.









Jeti Pulau Aman :)
Tak payah la tanya saya ada apa dekat Pulau Aman sebab saya sendiri pun tak pernah sampai sana. Wuwuwu T_T




Bawah jeti boleh kot.



Tak tak. Kami tak naik bot untuk ke Pulau Aman. Emak berdegil taknak naik bot dengan alasan tak selamat =="





Tat telur. Sedap sedap sedap. Jakun lah first time makan benda alah ni :3



Mi kuah dekat Mengkuang Dam.



haritu abang sembang kencang cakap nak beli kain cotton polka dot dekat Baby padahal habuk pun tak ada. Jadi saya dah beli sendiri. Dengan menggunakan duit ayah sebenarnya. Comel kan ? Kan kan kaaaannnnn :>



Adzeem macam sengaja nak buat saya sakit hati. Harini dia outing, pergi tengok wayang. Cerita Ombak Rindu sebab ada Lisa Surihani -_- Boleh pulak tu sambung tengok Breaking Down. Sampainya hati T_T
Oh yaa tolong jagakan blog saya.  Saya nak balik bermalam dekat kampung.  Kak Lia, I know you are reading this. Diam boleh tak ? -.-









7 comments:

Iylia said...

comelnya atia <3

~Nana BamBam~ said...

tat telur..sodap..

kain polka dot..cantik..jeles3!! :)

cikghah ^_^ said...

cantik gambar (:

fauziah mustafa said...

makan kenduri makan kenduri makan kenduri again again and agains...hahahha

Ahmad Haziq Azlan said...

tak pernah makan tart telur jugak

Rinna said...

Tat telur akak pernah rasa yg KFC punya sedap jugak.. :)

abu muaz said...

info menarik