28 December 2011

Baki cuti sekolah.



Baki cuti sekolah cuma tinggal lagi 5 hari. Harini saya ke sekolah. Ada pra-persekolahan. Pra-persekolahan. Bukan pra-sekolah T_T Supaya kami bersedia untuk melangkah sederap ke tahun hadapan untuk memulakan sesi baru persekolahan cikgu kateww. Eh seronok tengok adik-adik Form 1 baru masuk sekolah. Yang tak best kenapa ada antara depa yang lebih tinggi dari saya ? Tell me why ? *muka serius*



Ya, kami masih kekal dalam 1 kelas. Alhamdulillah :')



6 Atas 1. Kelas saya untuk tahun 2012 berwarna pink. PINK ! :D 




Julai 2011.

Ada mesyuarat pengawas dekat Anjung Keladi pukul 11 tadi. Laporan mesyuarat tadi akan disiapkan esok. Ok saya tipu. Kalau rajin saya buat. Kalau malas saya mintak penolong setiausaha buat. *gelak tutup mulut*

Nak menulis dekat blog pun dah tak rajin apatah lagi nak buat laporan pengawas secepatnya. Eh hang lah tu. 1 Januari saya kena pergi sekolah. Nangeh sat boleh dak ? T_T Lepasni ada perjumpaan pengawas setiap hari Khamis, pukul 2.30 petang lepas waktu bertugas. Best gila. TDDMKA

Peraturan baru, semua pengawas kena ada dekat sekolah pukul 7.15 pagi. Masa tu selalunya saya baru panaskan enjin skuter kuning diraja saya dekat rumah. Aishh. Dalam masa terdekat ni, nanti ada kursus pengawas. Hmm

Eh buku laporan pengawas saya duk mana taktau ?





3 comments:

cikghah said...

fulamaak. sibuk dah kak alia tahun depan. btw gud luck :)

PutryAin said...

waaaaaaaaaaaaa sibuk dh die pas ni hiihihi :)

~Nana BamBam~ said...

PINK..suke..nampak jeles sebab masa nana sekolah dulu xder.. :(

yelah campor laki pompuan..haha