19 November 2011

Selamat Pengantin Baru





... to me. In the next 10 years. Ok. Tak lawak.



Alya :)




Alaa bang oi. Awat muka garang sangat. Namaw namaw :P
Pengantin perempuan nama dia Alia :B




hmm jangan ditanya hubungan kedua mempelai dengan saya. Payah nak explain -_-




pak cik pak cik ni suka nak lindung kaaannnnnn 




eh pak cik handphone kita sama la. auwwwww :>




Hmm tok cik dengan mak kata, pelamin tak lawa sebab warna gelap. 
Ok. Diam. Nanti orang kata kat saya macam mana ? u_u




Kemudian ayah tak terus balik rumah.
Angan-angan untuk balik rumah untuk sambung tidur lenyap T_T




nampak tu jambatan Pulau Pinang.





sila letakkan fixie anda di sini.




A simple note rising high. Jangan nak lens flare sangat lah kan.
 Sculpture ni nama dia The Rhythm of Life.




Tiang tinggi. Sculpture ni nama dia A Celebration of Our Blue Sky.
Tak percaya pi tengok sendiri.
Saya suggest, hampa pi pukul 7.30pm macam tu, then see what happen :)




Dekat tengah-tengah ada tempat yang hampa boleh duduk. Bila pandang atas, nampak macam ni lah.




rojak.




Tengok kapal terbang. Memang meriah kalau waktu petang.





Kulit kerang.

Kemudian pergi pantai apa entah. Tapi saya pernah pergi dengan abang masa kecik dulu. Ayah cakap kami dua ja besa pi. Muahahaha




tak pandai nak guna rule of third segala.
u_u




ni best :D
apom balik pak cik ni lain dari yang lain. Dalam dia ada cheese. Ada perisa lain sama, peanut butter, chocolate, jagung tu biasa lah kan. Sedap sedap sedap :D




Abang ! kami pi tempat kerja ayah. Baru haritu kita duk sembang kata nak pi kan. Tehee :D




nampak tak 2 menara kat atas bukit tu ? kami nak pi situ lepas keluar dari tempat kerja ayah :D
ayah ajak pi tengok sunset 




menara tu dari jarak dekat :D




nama tempat tu Bukit Genting Hill
masa tengok ja nama tempat ni saya macam err dah bukit, lepastu hills lagi -..-






yang ni paling best. Lampu bentuk rama rama :)




rasa macam seram ja bila sampai tempat ni. Tapi ramai geng hat duk angkut kamera berat pulas pulas tu.






hampa boleh tengok pemandangan macam ni dari atas bukit tu. 







jambatan Pulau Pinang.




Oh itu sahaja. Selamat bercuti budak-budak sekolah sekalian :D



4 comments:

Nur Najihah said...

lawa gila gmbr2 kak alia tngkap..picturesque..haha

hanabunga said...

eh yang tiang tu are mana ya alia?
apam balik tu macam sedap gila!siap ada cheese segala!winks~
psst.takkan dah umur 28 baru nak kahwin kot?tehee

Iylia said...

aliaa..awat tak pi Balik Pulau teruih? yg alia p tiang biru tu mmg best kan area dia..tp iylia tak penah langut tengok tiang mcm tu plak hehehe..

♥ Awyyn Teletubbies ♥ said...

Cantiknya picture!! Awesome!! :D