12 October 2011

ulangtahun kelahiran dia :)





Nazifa belum bersedia. maaflah jari saya memang laju kalau bab menekan butang capture.



Nazifa gigih membetulkan tudung nampaknya.



tudung taknak jaga perangai kan Nazifa ?



lepastu handphone Nazifa berdering. agak kuat. terlupa nak silent-kan =.=''



cepat-cepat ambil kalkulator Nazifa jadikan sebagai telefon bimbit.



Mama dia yang call. Taknak nampak tersisih, saya jadikan kalkulator sebagai telefon bimbit.



elehhh tipulah kalau hampa tak biasa pura-pura jadikan kalkulator tu sebagai handphone. 



Mama Nazifa pesan suruh pergi farmasi beli ubat. 



Nazifa terharu tengok saya pakai jam merah yang dia pilihkan tu walaupun cerminnya dah retak. sayang lah weh :')



dah lama tak guna kalkulator. subjek yang diambil tidak memerlukan pengiraan.



Nazifa ajak berlakon konon study hard !



percubaan yang tidak menjadi. masa ni memang tergelak kuat gila :B






Gambar lama. Bulan 6. Kami jumpa dekat library lepas masing masing dah sambung belajar. Dulu sampai tak larat nak hadap muka sebab kerja sama sama :P Hari raya pun sempat dengar suara dekat dalam telefon ja kan ? Tak sempat nak jumpa pun :(



Masa sekolah dari tingkatan 1 sampai 5 kami join aktiviti koko, persatuan, kelab yang sama sebab senang kalau nak pergi latihan/perjumpaan lepas waktu sekolah sama sama :) Nazifa yang selalu ada kalau saya nak cerita apa apa. Dia dengaq ja walaupun cerita tu saya dah pernah cerita 4 kali pun. Pernah kami sembang sampai tertidur dalam khemah masa pergi camping. Bila bangun dah subuh, terlepas makan malam pulak tu :')















12 Oktober 2011


Happy 18th birthday Nur Nazifa Izati





2 comments:

cik ghah ^_^ said...

happy2 :)
bleh jadi pelakon la kak alia :D

hanabunga said...

both of u sangat cantik!untunglah ada kwn yg boleh dgar cerita alia macam2.winks~