12 July 2011

diari hari Selasa.



hari Ahad, kami (pelajar-pelajar 6R1 yang bijak, comel lagi ceria) plan nak buat jamuan kecil kecilan pada hari Selasa iaitu hari ini dalam kelas bersempena Ramadan yang bakal tiba sebab kami memang suka makan dalam kelas bila cikgu tak ada heh ayat tak boleh panjang lagi ? -.-




Kami suka hari Selasa sebab cuma belajar Sejarah Tamadun Islam, MUET dan Pengajian Perniagaan. Ada free periods dua masa. Dua masa wehh. dari pukul 12.05 sampai 2.05 petang cikgu tak masuk kelas. Selalunya waktu itu kami isi dengan membuat kerja sekolah yang tertangguh atau sengaja ditangguhkan, menyanyi beramai ramai, bukak Facebook, bersembang, tidur. Aktiviti kegemaran saya adalah yang terakhir itu.



Rancang buat kejutan hari jadi untuk Fauziah sekali. Semua menjadi. Jamuan nasi lemak pun meriah. Puding puding semua sedap. Makan free semua sedap :D



Terima kasih sebab semua nyanyi lagu Selamat Hari Jadi dengan kuat dan penuh bersemangat tadi. Terima kasih Kak Lia sebab bawak Fauziah keluar kelas kejap dengan alasan pergi jumpa Cikgu Lia murni gila niat. Terima kasih semua sebab berkumpul ramai-ramai dekat meja Fauziah berusaha nak sorokkan kek masa dia masuk kelas tadi :)




 


gambar dengan birthday girl wajib tempek :)








Lepas senam aerobik waktu aktiviti koko tadi, raba poket seluar nak cari kunci motor. Gelabah gila ah kunci motor tak ada dalam poket ! Nak balik macam mana? Nak naik apa ? Macam mana nak keluarkan helmet *tsk T_T



Kak Liaaa ! Mana baby letak kunci motor baby ? Baby rasa baby tertinggal dekat motor la pagi tadi. Habih laaa :((


















Baby. Kan baby datang dengan Kak Lia hari ni.




















zzz -.-''




















nyanyuk dahhh. benda macam tu pun boleh lupa -.-



2 comments:

eyjalukman said...

wahhh , bestnyee besday !;)

ehh , mmg skola bljr pakai laptop eh ? best lahhh .

munirah.m0hd said...

follow me :)